&  Pošaljite zahtjev za reset Lozinke

Korisničko ime (ili e-Pošta) i Lozinka su obavezni podaci bez kojih nije moguće pristupiti administraciji Vašeg korisničkog računa. Ovdje je važno napomenuti da nakon što vidite da Vam sistem odbija pristup ne nastavite upisivati te korisničke podatke jer bi se na taj problem mogla nadodati i blokada IP adrese od strane našeg servera (5 neuspjelih prijava unutar jednog sata server tumači kao brute force napad i blokira IP adresu).


Ne brinite!
Da bi ste obnovili svoju izgubljenu Lozinku, dovoljno je da sa pošaljete Zahtjev za reset Lozinke a na e-Poštu će Vam automatski biti proslijeđen link za obnovu (izmjenu) lozinke.

  Poslovni Imenik BiH

Sarajevska ulica br. 1

72000 Zenica, BiH

Tel : +38761925110
Mail : info@bih-imenik.eu
No Zatvoreno

Ponedeljak-Četvrtak9:30 - 17:00
Petak9:30 - 12:30 i 14:00 - 17:00
Subota9:30 - 13:30

O nama

„Poslovni Imenik BiH“ je agencija za online marketing i promociju Vašeg poslovanja. Adresar koncipiran je na način da obezbjedi svakom posjetiocu mogućnost ostvarivanja saradnje sa nekom od firmi iz našeg imenika. Svjesni smo da je 21. vijek - era informacija a da je internet naj snažniji i naj efikasniji medij za promociju informacije.

Mapa Portala BiH-Imenik
Pregled Mape
  Vizija & Misija

Naš cilj je promocija poslovnih subjekata te povezivanje i spajanje istih... Također, za cilj imamo okupiti najveći broj uspješnih poslovnih subjekata iz naše zemlje na jednom mjestu. Mi smo tu da Vam budemo sigurna i efikasna podrška u cilju razvoja i uvezivanja domaćih kompanija i razvoja domaćih potencijala.

Love BiH

Banka Paypal