O Nama

Naslovna / O Nama

„BiH Imenik“ je agencija za online marketing i promociju Vašeg poslovanja. Svoju djelatnost smo usmjerili na područje cijele Bosne i Hercegovine. Naš cilj je promocija poslovnih subjekata te povezivanje i spajanje istih... Također, za cilj imamo okupiti najveći broj uspješnih poslovnih subjekata iz naše zemlje na jednom mjestu. Sam adresar koncipiran je na način da obezbjedi svakom posjetiocu mogućnost ostvarivanja saradnje sa nekom od firmi koje se nalaze u našem poslovnom imeniku.

Svjesni smo da je 21. vijek - era informacija a da je internet naj snažniji i naj efikasniji medij za promociju informacije. Koristeći uslugu promocije Vašeg poslovanja u BiH Imeniku Poslovnih subjekata Vi u stvari koristite pogodnosti ozbiljnog medijskog reklamiranja jer mi temeljito radimo na internet promociji naših sadržaja.

Krajnji korisnik naše usluge (potrošač, istraživač) u ciljanoj grupi, ima uslove da se upozna (dobije informaciju) o:

  • sjedištu ili podružnici Vaše kompanije (adresa i navigaciona mapa),
  • djelatnosti kojom se Vaša komanija bavi,
  • radnom vremenu Vaše kompanije,
  • adresi i kontakt telefonima Vaše kompanije,
  • recenzijama (kako su Vas ocijenili drugi),
  • video i slikovnoj prezentaciji Vaše kompanje,
  • dodatnim informacijama koje ponudite ciljanoj grupi potrošača ili istraživača.

Koje su prednosti ovog vida promocije?

Za razliku od pisanih medija gdje je Vaša reklama vezana za izdanje (broj) i datum izdanja nekog pisanog medija (novine) i traje samo taj dan, ili pak za razliku od reklame na elektronskim medijima (TV, Radio) gdje je Vaša promocija ograničena veoma skupom minutažom, naša reklama traje 24 sata dnevno, 365 dana u godini!

Dakle, s nama Vi postajete vidljivi svakom krajnjem potrošaču (kupcu, istraživaču) svaki dan u godini.

Mi smo tu da Vam budemo sigurna i efikasna podrška u cilju razvoja i uvezivanja domaćih kompanija i razvoja domaćih potencijala.

Postanite i Vi vidljivi svaki dan u godini.

Vaš „BiH Imenik"

  Poslovni Imenik BiH

Sarajevska ulica br. 1

72000 Zenica, BiH

Tel : +38761925110
Mail : info@bih-imenik.eu
Yes Otvoreno

Ponedeljak-Četvrtak9:30 - 17:00
Petak9:30 - 12:30 i 14:00 - 17:00
Subota9:30 - 13:30

O nama

„Poslovni Imenik BiH“ je agencija za online marketing i promociju Vašeg poslovanja. Adresar koncipiran je na način da obezbjedi svakom posjetiocu mogućnost ostvarivanja saradnje sa nekom od firmi iz našeg imenika. Svjesni smo da je 21. vijek - era informacija a da je internet naj snažniji i naj efikasniji medij za promociju informacije.

Mapa Portala BiH-Imenik
Pregled Mape
  Vizija & Misija

Naš cilj je promocija poslovnih subjekata te povezivanje i spajanje istih... Također, za cilj imamo okupiti najveći broj uspješnih poslovnih subjekata iz naše zemlje na jednom mjestu. Mi smo tu da Vam budemo sigurna i efikasna podrška u cilju razvoja i uvezivanja domaćih kompanija i razvoja domaćih potencijala.

Love BiH

Banka Paypal