Besplatno Oglašavanje

Naslovna / Besplatno Oglašavanje

Poštovani,

StarterSlobodni smo Vam ponuditi potpuno BESPLATNO OGLAŠAVANJE i prezentaciju u našem online Poslovnom Imeniku BiH, te stoga odvojite nekoliko trenutaka da do kraja pročitate našu ponudu!

Zašto postaviti Vas biznis ili firmu na naš Portal?

Mi prije svega nismo samo Web Portal već pokušavamo da kroz široku mrežu naših marketing kanala dopremo do vaših krajnih korisnika ili kupaca i na taj način povećavamo vidljivost Vašeg biznisa na internetu. Radimo samo isključivo na tome da dođemo do Vaše ciljne grupe ljudi preko kanala koji donosi rezultat za Vaš biznis.

Kako povečavamo Vašu vidljivost i profit?

Fokusirani smo na istraživanje tržišta naših partnera. Ispitujemo i provjeravamo sve prodajne kanale gdje bi trebalo da se usresredite kako bi povečali Vaš profit sa što manje ulaganja. Veliko iskustvo i poznavanje interneta i mogućnosti predstavljanja različitih biznisa na internetu daju nam prednost u odnosu na druge. Mi zapravo djelujemo kao mareketing agencija koja ima za cilj da poveća Vašu profitabilnost.

Šta zapravo radimo za Vaš biznis?

Nakon ispitivanja tržišta, radimo prezentaciju Vašeg biznisna na na našem Web Portalu i postavljanje u odgovarajuću kategoriju koja se pozicionira na vrhu pretrage za ključne riječi koje Vašem biznisu donose rezultate. Suštinski, Vaš biznis dobija indeksiranu vlastitu Web Stranicu koja sadrži sve neophodne podatke kako bi Vaš biznis postao jasno vidljiv i dostupan Vašim potencijalnim korisnicima usluga ilil kupcima proizvoda.

Vaša nova Web Stranica sadrži:

  • Naziv Vaše Kompanije ili Obrta,
  • Opis Vaše djelatnosti,
  • Neophodne kontakt podatke (adresa, kontakt telefoni, e-mail adresa, web stranica), sa direktnom kontakt formom koju posjetioc može koristiti za izravan kontakt sa Vama,
  • Podatke o random vremenu,
  • Dodatne informacije po slobodnom izboru (Primjer za ugostitelje: Menu, Cjenovnik, WiFi dostupnost, Parking dostupnost isl…),
  • Foto I Video prezentaciju (predstavljanje Vašeg biznisa u foto i vodeo zapisima),
  • Google Mapiranje (lociranje Vašeg biznisa na Google Maps sa detaljnim navigacijskim instukcija kako da Vas pronađu potencijalni partneri i kupci),
  • Recenzije (mišljenja i ocjene drugih o Vama),
  • Reklamiranje I predstavljanje Vašeg biznisa na društvenim mrežama.

Pogledajte primjer prezentacije OVDJE

Šta je naš cilj?       

Naš cilj je promocija poslovnih subjekata te povezivanje i spajanje istih... Također, za cilj imamo okupiti najveći broj uspješnih poslovnih subjekata iz naše zemlje i regiona. Sam adresar koncipiran je na način da obezbjedi svakom posjetiocu mogućnost ostvarivanja saradnje sa nekom od firmi koje se nalaze u našem poslovnom imeniku.

Kako početi saradnju sa nama?

Da bi ste započeli saradnju sa nama, dovoljno je da kliknete na sliku Starter 100% Besplatnoodaberite paket Starter  100%  Besplatno iz ponude paketa.

Sve ostalo je automatizirano.

Narvno, za dodatne informacije možete nas kontaktirati na kontakt telefone i e-mail naveden u zaglavlju portala.

S poštovanjem,

Administracija www.bih-imenik.eu

  Poslovni Imenik BiH

Sarajevska ulica br. 1

72000 Zenica, BiH

Tel : +38761925110
Mail : info@bih-imenik.eu
No Zatvoreno

Ponedeljak-Četvrtak9:30 - 17:00
Petak9:30 - 12:30 i 14:00 - 17:00
Subota9:30 - 13:30

O nama

„Poslovni Imenik BiH“ je agencija za online marketing i promociju Vašeg poslovanja. Adresar koncipiran je na način da obezbjedi svakom posjetiocu mogućnost ostvarivanja saradnje sa nekom od firmi iz našeg imenika. Svjesni smo da je 21. vijek - era informacija a da je internet naj snažniji i naj efikasniji medij za promociju informacije.

Mapa Portala BiH-Imenik
Pregled Mape
  Vizija & Misija

Naš cilj je promocija poslovnih subjekata te povezivanje i spajanje istih... Također, za cilj imamo okupiti najveći broj uspješnih poslovnih subjekata iz naše zemlje na jednom mjestu. Mi smo tu da Vam budemo sigurna i efikasna podrška u cilju razvoja i uvezivanja domaćih kompanija i razvoja domaćih potencijala.

Love BiH

Banka Paypal