Izrada Web Stranica

Naslovna / Izrada Web Stranica

Svakim danom sve je više korisnika na Internetu, a samim tim i veći broj pretraga. Ljudi očekuju da sve što im treba mogu pronaći na webu. Počnite od sebe, koliko ste usluga ili proizvoda u posljednjih mjesec dana tražili ili pronašli na Internetu? ... Baš tako. Postavlja se logično pitanje, ako imate svoj biznis, da li korisnici traže Vas i Vaše usluge?
Odgovor je kratak i jasan: Da!

Web stranica je lična karta Vašeg biznisa

Prema istraživanju, ako korisnici ne mogu pronaći neku firmu na Internetu, počinju da sumnjaju u njen kredibilitet. Ako nemate web stranicu, kao da i ne postojite. Zamislite onda koliko je korisnika do sada tražilo ono što vi nudite, a nisu mogli pronaći Vas i izabrali su nekog od Vaše konkurencije. To ne mora više biti tako, sada je vrijeme da i Vi predstavite svoj biznis i otvorite novi „prozor“ prema svijetu.

Jednostavno, web stranica je lična karta Vašeg biznisa.

Nudimo vam web stranice sa sljedećim specifikacijama:

  • Moderan dizajn;
  • Web stranica prilagođena na sve uređaje;
  • Web shop Vaših proizvoda;
  • Online prijava za posao;
  • Na prvim stranicama google pretrage;
  • Integracija Google analitike;
  • Kreiranje facebook i instagram stranice – Besplatno;
  • Promocija na portalu Poslovni Imenik BiH – Besplatno;
  • Domena i hosting Besplatno.

Više informacija zatražite ovdje!

  Poslovni Imenik BiH

Sarajevska ulica br. 1

72000 Zenica, BiH

Tel : +38761925110
Mail : info@bih-imenik.eu
Yes Otvoreno

Ponedeljak-Četvrtak9:30 - 17:00
Petak9:30 - 12:30 i 14:00 - 17:00
Subota9:30 - 13:30

O nama

„Poslovni Imenik BiH“ je agencija za online marketing i promociju Vašeg poslovanja. Adresar koncipiran je na način da obezbjedi svakom posjetiocu mogućnost ostvarivanja saradnje sa nekom od firmi iz našeg imenika. Svjesni smo da je 21. vijek - era informacija a da je internet naj snažniji i naj efikasniji medij za promociju informacije.

Mapa Portala BiH-Imenik
Pregled Mape
  Vizija & Misija

Naš cilj je promocija poslovnih subjekata te povezivanje i spajanje istih... Također, za cilj imamo okupiti najveći broj uspješnih poslovnih subjekata iz naše zemlje na jednom mjestu. Mi smo tu da Vam budemo sigurna i efikasna podrška u cilju razvoja i uvezivanja domaćih kompanija i razvoja domaćih potencijala.

Love BiH

Banka Paypal